Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length

 
Advanced search

607.383 Posts in 16.875 Topics- by 44.539 Members - Latest Member: adita rian pradana
Elex Online ForumBuku, Software, & MajalahMAJALAH SHONEN STAR (Moderators: vonny, okta92)Polling: Komik favorit di shonen star (baru atau lama)
Poll
Question:
Apa komik favoritmu di shonen star?
Detektif Conan by AOYAMA Gosho - 27 (28.4%)
Inuyasha by TAKAHASHI Rumiko - 3 (3.2%)
Dr. Koto by YAMADA Takatoshi - 7 (7.4%)
Kekkaishi by TANABE Yellow - 7 (7.4%)
D-Live!! by MINAGAWA Ryouji - 5 (5.3%)
Yakitate!! Japan by HASHIGUCHI Takashi - 20 (21.1%)
Wild Life by FUJISAKI Masato - 21 (22.1%)
Takkoku!!! by FUKUCHI Tsubasa - 0 (0%)
Arago by ARAI Takahiro - 0 (0%)
Defense Devil by YANG Kyung-il & YOUN In-wan - 1 (1.1%)
Appearance of the Yellow Dragon by TAMURA Mitsuhisa - 0 (0%)
My First Mr. Akuno by FUJIKI Syun - 2 (2.1%)
Magi by OHTAKA Shinobu - 1 (1.1%)
Magical Iroha by INOUE Kazurou - 1 (1.1%)
Total Voters: 74

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 ... 18  All   Go Down
Print
Share this topic on FacebookShare this topic on GoogleShare this topic on TwitterShare this topic on Yahoo
Author Topic: Polling: Komik favorit di shonen star (baru atau lama)  (Read 78550 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
g4ronk
lurker
LX - Kidz
LX - Frenzy
*

Reputation: 87
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 8.429

nekko


WWW Awards
« Reply #70 on: October 03, 2006, 04:43:25 am »

@jyfer

hah? gak salah rasanya bukan ss itu terbit disini dengan syarat inuyasha harus masuk
tapi inuyasha dimasukin di ss supaya tetep ada XD
Logged

The devil who you canít win against no matter what you do is cunning and has the face of a goddess (◎_◎;)
Jyfer
LX - Kidz
LX - Senior
*

Reputation: 3
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 1.358



Awards
« Reply #71 on: October 05, 2006, 09:32:41 pm »

Masa sih gitu gold!! kayanya bukan dah!! SS bisa terbit disini dengan syarat inuyasya ama conan harus masuk ke ss kan!!!
Logged

Maybe I am not be there when you want me
But I always be there when you need me
cloud
yoooooooooo
LX - Kidz
LX - Senior
*

Reputation: 5
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 1.093


I love manga


WWW Awards
« Reply #72 on: October 27, 2006, 02:04:28 pm »

oh gitu toh.... gw malas bnget beli conan ama inuyasha gara2 ada di ss

soalnya bt banget beli yang udah ada... perlua ampe 3-4 bulan lagi nono

pertama gw kaget kok malah dimasukin ke majalah padahal udah ada takoubon nya Shocked
Logged
smartie
bookaholic 书虫
AWARD MOD TEGAS
LX - Holic
*

Reputation: 258
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 24.872


ღ smartieô ღ

  • Awards http://www.elexmedia.co.id/forum/index.php?topic=18693.0

  • WWW Awards
    « Reply #73 on: October 27, 2006, 02:58:41 pm »

    permintaan dari penerbit di jepun sono
    Logged


    segala postingan yang menyinggung RAW/SCANS akan dihapus!
    sebelum bertanya, mohon baca FAQs FORUM dulu
    hindari penggunaan singkatan ga lazim! ini forum, bukan sms

    Please vote for J-Novel


    FYI: smartie is not an employee of Elex/KKG Tongue
    g4ronk
    lurker
    LX - Kidz
    LX - Frenzy
    *

    Reputation: 87
    Offline Offline

    Gender: Male
    Posts: 8.429

    nekko


    WWW Awards
    « Reply #74 on: October 28, 2006, 07:43:37 pm »

    mikir gimana kalo dikick aja inu ama conan berhubung kayanya gap semakin jauh :mikir;
    Logged

    The devil who you canít win against no matter what you do is cunning and has the face of a goddess (◎_◎;)
    Jyfer
    LX - Kidz
    LX - Senior
    *

    Reputation: 3
    Offline Offline

    Gender: Male
    Posts: 1.358



    Awards
    « Reply #75 on: October 29, 2006, 02:11:23 am »

    kayanya ga bakal bisa deh gold!!!
    Logged

    Maybe I am not be there when you want me
    But I always be there when you need me
    hagiz
    LX - Member
    ***

    Reputation: -2
    Offline Offline

    Posts: 444


    Awards
    « Reply #76 on: October 29, 2006, 04:34:51 am »

    iya dikick lalu diban
    Logged
    Ally
    LX - Kidz
    LX - Frenzy
    *

    Reputation: 17
    Offline Offline

    Gender: Female
    Posts: 5.225


    gothic demeanor


    WWW Awards
    « Reply #77 on: October 29, 2006, 04:46:51 am »

    weleh...dalam artian ga bakal terbit...mending ga deh...hihihi....

    Logged

    Jyfer
    LX - Kidz
    LX - Senior
    *

    Reputation: 3
    Offline Offline

    Gender: Male
    Posts: 1.358



    Awards
    « Reply #78 on: October 29, 2006, 04:05:40 pm »

    ga mungkin klo ampe ga terbit!! Gua Protes klo ampe ga terbit lagi!!!
    Logged

    Maybe I am not be there when you want me
    But I always be there when you need me
    cloud
    yoooooooooo
    LX - Kidz
    LX - Senior
    *

    Reputation: 5
    Offline Offline

    Gender: Male
    Posts: 1.093


    I love manga


    WWW Awards
    « Reply #79 on: October 30, 2006, 02:56:44 pm »

    inuyasah n conan setaon sekali gw baca........

    di ss malas cos sedikit doang jadi malas aja

    satuannya... kelamaan.... jadi manga ini nomor 3 kali  yang pengen kubaca setelah koleksi gw... n manga baru jadi no 2 yang kubaca

    bte *nada pelan* conon udah gw koleksi sejak sd n hilang pada dipinjam teman -.-
    Logged
    Pages: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 ... 18  All   Go Up
    Print
    Jump to: