Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length

 
Advanced search

607.309 Posts in 16.862 Topics- by 44.198 Members - Latest Member: maravn4
Pages: 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19  All   Go Down
Print
Share this topic on FacebookShare this topic on GoogleShare this topic on TwitterShare this topic on Yahoo
Author Topic: Kurozakuro  (Read 61223 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Me-Ow
Lonely in the crowds
LX - Kidz
LX - Frenzy
*

Reputation: 30
Offline Offline

Posts: 8.946


My Smart Devil


WWW Awards
« Reply #110 on: July 03, 2007, 01:41:31 pm »

Enggak, endingnya bagus kok. Walau gua sempet nyembur pas liat wujud asli si Zakuro itu.....
Emang apa sih wujud aslinya, Shiki-niichan?
Penasaraaaaannnnn

Uh, minta jatah halaman tambahan donk buat Kurozakuroooooo
Logged

Sometimes I wish someone out there will find me. 'Till then I walk alone.
Walking alone in http://mayzeyez.wordpress.com
Care to join me? ^_^
vgh
LX - Member
***

Reputation: 1
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 407


me encanta motoGP!


WWW Awards
« Reply #111 on: July 04, 2007, 03:12:59 pm »

tambah tambah tambah!!*sambil ngangkat bendera putih yang ditulisin 'kejamnya dunia!!' apa hubungannya yaq?*
Logged

Life is so cruel...YEAH!
Jyfer
LX - Kidz
LX - Senior
*

Reputation: 3
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 1.358



Awards
« Reply #112 on: July 22, 2007, 06:37:46 pm »

setuju!! Ayo kita demo minta tambah chapter buat kurozakuro hehehe...^^
Logged

Maybe I am not be there when you want me
But I always be there when you need me
Shiki
あっぱれ アホ!
LX - Kidz
LX - Frenzy
*

Reputation: 11
Offline Offline

Posts: 5.314


永遠の17歳


WWW Awards
« Reply #113 on: July 22, 2007, 08:00:51 pm »

Pus: Serius mau tau? ^^;;;
U~n....emang pace-nya bakalan pelan banget nih yah.......Suguri aja namanya belum disebut.....dan masih ada Reishi, Akebi, Kuen, Karin ama Haze yah ^^;;
« Last Edit: July 23, 2007, 09:40:19 pm by Shiki » Logged

vgh
LX - Member
***

Reputation: 1
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 407


me encanta motoGP!


WWW Awards
« Reply #114 on: July 25, 2007, 05:46:29 pm »

Koq pus??? Mtg2 Me-ow...
Walahlahlah apa itu ngga ngarti...
Logged

Life is so cruel...YEAH!
Shiki
あっぱれ アホ!
LX - Kidz
LX - Frenzy
*

Reputation: 11
Offline Offline

Posts: 5.314


永遠の17歳


WWW Awards
« Reply #115 on: July 25, 2007, 08:17:41 pm »

itu kan emang panggilan saya buat si meow.
ah, itu nama enam orang yang nyegel Zakuro
Logged

Jyfer
LX - Kidz
LX - Senior
*

Reputation: 3
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 1.358



Awards
« Reply #116 on: July 26, 2007, 10:58:19 pm »

oi oi spoiler tuh!! Jadi tau dah siapa aja yg nyegel kurozakuro!!

Eamng harus sabar ya klo ngikutin cerita di shonen star!!
Logged

Maybe I am not be there when you want me
But I always be there when you need me
Shiki
あっぱれ アホ!
LX - Kidz
LX - Frenzy
*

Reputation: 11
Offline Offline

Posts: 5.314


永遠の17歳


WWW Awards
« Reply #117 on: July 27, 2007, 08:54:41 pm »

cuma nama, nggak suku atau sifat kan?
Logged

vgh
LX - Member
***

Reputation: 1
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 407


me encanta motoGP!


WWW Awards
« Reply #118 on: July 28, 2007, 02:53:53 pm »

Menurut gw Shiki-san nggak spoiler ah...cuma nyebut nama...daripada gw, cerita jelas2 *kekekeg*

Lagian, nyegel gimana?? Biar spoiler juga ngga ngerti...memang udah takdir utk sabar...*hohoho*
Logged

Life is so cruel...YEAH!
Jyfer
LX - Kidz
LX - Senior
*

Reputation: 3
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 1.358



Awards
« Reply #119 on: August 25, 2007, 11:15:44 pm »

emang sih cuma nama ga spoiler banget dari pada diceritain secara detail hehehe...^^ Suku?? Nyegelnya gimana?? wah tambah penasaran aja deh!! Yah mau ga mau menunggu sambungannya di shonen star dengan sabar dah!!
Logged

Maybe I am not be there when you want me
But I always be there when you need me
Pages: 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19  All   Go Up
Print
Jump to: