Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length

 
Advanced search

604.081 Posts in 16.511 Topics- by 39.308 Members - Latest Member: ManuelDIC
Pages: 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 [14]  All   Go Down
Print
Share this topic on FacebookShare this topic on GoogleShare this topic on TwitterShare this topic on Yahoo
Author Topic: Ouke no Mosnhou, Daughter of The Nile  (Read 35502 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
gracia_victory
Story Hunter
LX - Senior
****

Reputation: 8
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 1.378

~My lovely petz~


WWW Awards
« Reply #78 on: May 08, 2011, 08:36:12 pm »

Ini seri awalnya di translate ama Estehtique, tapi udah di drop. Sampe ch 55. Trus akhirnya g ada yang pungut ni manga?? Jadinya g bisa baca lanjutannya dong Sad Cry
Ada yang punya info??
Logged

Asami-sama
LX - Noob
*

Reputation: 0
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 82

aku ingin ini ingin itu byk sekali~


Awards
« Reply #79 on: July 07, 2012, 11:18:42 pm »

makasih banget bwt kk seawaterwitch yg udah post/rekomen Ouke no monshou ini  thanks XD
gara2 baca postingan kk,aku langsung search and fallin in love with this manga  heartbeat  heartbeat  heartbeat  inlove  inlove  inlove  inlove
*berharap bisa dterbitkan di Indonesia oleh Elex,AMIN  doa  doa  doa  doa  doa  doa  doa * XD
Logged

"Real loveline like u play the otome game...To reach the happy ending u have to choice the right one not the best one..."
tanukischarm
LX - Junior
**

Reputation: 8
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 107


Someone who prefers cats than boyfriend


Awards
« Reply #80 on: June 10, 2018, 05:05:17 pm »

Baru tahu manga ini
Pertama saya baca Hakushaku Reijo dari author yang sama
Ini manganya keren luar biasa, klasik dan jalan ceritanya bagus
Komik lama 70-an dan 80-an emang ada kharismanya sendiri
Fav saya banget hihi

Total vol 63 ongoing sampai sekarang, tapi skeptis elex mau ngejar dan terbitin Sad
Atau mungkin versi bunko? Grin
Logged

"Even if you give up, there are some games that just won't let you lose..like life" - Uramichii Oniisan
Pages: 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 [14]  All   Go Up
Print
Jump to: